015 361 33 55 Log in

Waarom IMC?

Gedreven specialisten die graag worden uitgedaagd

IMC-consultants bestaat uit een team van gedreven specialisten, die alles in het werk stellen om klanten optimaal bij te staan in hun streven naar risicobeheersing en procesoptimalisatie. Hun aanpak is helder, de werkwijze efficiënt. Ze vertellen zelf over hun specialismen en drijfveren.

Ons team van consultants


Gert de Jong
directeur (lead auditor/ Hogere Veiligheidskundige/ gecertificeerd arbo-kerndeskundige)

Gert

'Ambitie van de klant is onze uitdaging'

Gert de Jong is directeur van IMC-consultants. Na zijn studie Small Business aan Hogeschool Inholland in Haarlem richtte hij al snel Intermade BV op, dat zich vooral richtte op kwaliteitssystemen. In 2008 verkocht hij het bedrijf en startte hij IMC-consultants, dat zich focust op risico- en compliance management. "Inmiddels ben ik al twintig jaar ondernemer en als KAM-consultant werkzaam. Deze combinatie spreekt onze opdrachtgevers aan. Mijn specialisme? Een bedrijfskundige benadering van KAM-managementsystemen en veiligheidskunde. De ambitieuze doelstellingen van onze opdrachtgevers zijn iedere dag een uitdaging. Samen met opdrachtgevers en collega's hieraan invulling geven is mijn grootste drijfveer. De kunst van het 'klein houden' en daarnaast prioriteren van activiteiten bepalen ons succes én dat van onze klanten."

Walter Nooteboom
consultant (lead auditor/ veiligheidsadviseur ADR)

Walter

'We willen klanten ontzorgen'

Walter Nooteboom volgde een opleiding HTS Logistiek Management aan de Vervoersacademie. Hij werkte zeven jaar in de logistieke dienstverlening als project engineer en KAM-manager. Sinds veertien jaar werkt hij bij Intermade/IMC-consultants. "CE-richtlijnen en vervoer van gevaarlijke stoffen - ADR - zijn mijn specialismen. Door middel van praktische oplossingen wil ik de klant ontzorgen. Op die manier bouwen we aan een lange termijn relatie met de klant."

WanKie Be
consultant (lead auditor)

WanKie

'Samen een bouwwerk neerzetten'

WanKie Be - van Indo-Chinese-Nederlandse komaf - studeerde Elektrotechniek aan de HTS Arnhem en daarnaast Technische bedrijfskunde aan de Hogeschool Utrecht. Hij werkte eerst als technicus, daarna als bedrijfskundige, kwaliteitsmanager en zelfstandig consultant in de gezondheidszorg en farmaceutische industrie. Sinds acht jaar is hij bij IMC-consultants in dienst met als specialismen Operational Excellence (OE) strategie en implementatie. Hij koppelt technische en bedrijfskundige aspecten, doelmatige en doeltreffende realisatie. Zijn drijfveer is bouwen aan iets moois. "Toen ik vroeger klein was, speelden mijn broer en ik graag met Lego en Meccano. De kunst was om met weinig componenten de Chinese muur te bouwen. Nu bouw ik met de klant aan een strategie of plan. Mensen motiveren om samen iets neer te zetten, dat is een 'way of life'."

Jos van der Heiden
Consultant (lead auditor)

Jos

'Een oplossing realiseren die onderdeel is van de organisatie'

Jos van der Heiden studeerde informatica aan de Haagse Hogeschool. Tijdens het werk als programmeur in de voedselindustrie kwam hij in contact met het procesmatig denken en werken. Al snel kwam er een overstap naar een functie als proces- en kwaliteitsmanagementconsultant waarin hij organisaties hielp met het opzetten van het kwaliteitsmanagementsysteem en het vastleggen en verbeteren van de bedrijfsprocessen. Na een avondstudie bedrijfskunde met als specialisatie proces- en kwaliteitsmanagement is hij in staat om de uitdagingen van de klant vanuit de techniek en vanuit de bedrijfskundige kant te overzien. "Om de klant echt te helpen moet je weten hoe zijn organisatie in elkaar steekt en hoe de processen lopen. Alleen op deze manier kan je een oplossing realiseren die onderdeel is van de organisatie en blijft bestaan."

Willem Remme
consultant (lead auditor)

Willem

'Zoeken naar een passende oplossing'

Willem Remme volgde aan het EuroCollege Hogeschool Rotterdam de studie International Management. Hij werkte als adviseur en kwaliteitsmanager in de autobranche en marketing. Sinds vier jaar werkt hij bij IMC-consultants en is hij specialist in een aantal normen zoals ISO 9001, ISO 14001, de MVO-prestatieladder en BRL 6010. "De grote diversiteit aan klanten en opdrachten maakt het werken bij IMC-consultants leuk. Dat zorgt dat je altijd scherp en gemotiveerd bent. We hebben ambitieuze klanten, die ons uitdagen. Zoeken naar de passende oplossing maakt het werk interessant. Geen klant is hetzelfde."

Deskundigheid

is onze kracht

  • Gedreven adviseurs
  • Met kennis van uw branche
  • Gestructureerde benadering

Heldere

werkwijze

  • Advies over beste aanpak
  • Implementatie inclusief training op maat
  • Onderhoud van uw managementsysteem

Managementsystemen

met toegevoegde waarde

  • Beheersing van uw bedrijfsrisico's
  • Professionalisering van de bedrijfsvoering
  • Versterking van markt- en klantgericht werken

Contact


IMC-consultants
Boezemweg 77
2641 KG
Pijnacker

015 361 33 55
info@imc-consultants.nl

Blijf op de hoogte


Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen bij IMC-consultants? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief!
© Copyright - IMC Consultants | Algemene voorwaarden | Sitemap